Pages

Friday, 6 September 2013

Kampus ku mari..!

Hye korang !
again. Its been a long long long time I did not update my blog kannn. Hampir 3 bulan rasanya. Cuti semester ni I manfaatkan untuk bekerja sebab nak beli laptop baru and you know what? I already got a new one. Weheee!!! Sukeeee angat tauuu.

Dah.Dah. Riak pulak nanti.

Semalam I dah balik dah ke UNIMAS my sayang sayang ni. Tumpang bilik kawan sekejap since belom boleh daftar masuk kolej.

Dan hari ni I dah masuk kolej anddddd I got a single room! Weeheeeeeee!
Seronok seronok. Tapi bilik I sekarang ni agak berhabuk dan barang barang pun tak kemas lagi. Badan I masih sakit angkat beg berat sangat.

So, thats all my short update k. Next time I update bila bilik I dah kemas. Hoho.

Chalobete!


2 comments:

Vee Lea said...

Welcome back to Unimas ;D

Isabel Diaz said...

Bestnya dapat single room