Pages

Friday, 7 June 2013

Baby Irine Nadia Marcello

Hye korang.
Salam berkasih sayang semuanya.. ^__^
Eksaited wehh.. Hihi.

Sapa tak kenal ngan blogger comel Irine Marcello ni? Meh, sini I tolong kenalkan. Semua pun tahu Irine dah berkahwin dan tengah pregnant kan. Irine ni pregnant lagi tambah comel. Hihihi.


Irine and her husband. Really adore this couple. Sama cantik sama padan. 

Tadi tetiba nak buka blog Irine then terbaca dia punya facebook kat sidebar tu kann..

Ada info mengatakan Irine selamat melahirkan baby girl pada 6.6.2013
beserta gambar comel Irine junior nih.

Alahai comelnya... ^__^ Mirip muka Irine. Congratulations Irine and her husband. Agak-agak sapa nama Irine junior ni kan?

3 comments:

Isabel Diaz said...

Comelnya..

Rainny Berry said...

kannn..

ejulz said...

comel.. :)


Tolong doakan untuk sahabat ejulz yg tgh tenat ni k.. terima kasih "Doakan untuk dia"