Pages

Monday, 18 November 2013

Untuk ingatan diri sendiri.

Halooww uolls..
Lama dah Iolls tak berupdate kannn.

Eh,mukadimah gedik semacam jak. hewhewhew
Salam berkasih-sayang sekian alam. 
Sangat lama dah blog tidak berupdate. Umpama rumah usang nun jauh di hujung kampung tempat hantu Kak Limah. gitewww. 
Kalo ada sarang labah-labah menghalang pembacaan uolls, tolong-tolong la bersihkan ek. Maklumla, blog tak berpenghuni. hewhewhew

Semester ni makin sibuk. Dah tahun 2 kan. So, assignment pun bapakk punya susah dan perlu komitmen tinggi. Walaupun the facts is always last minute doing the assignment. Ok, iolls is pelik. Kenapa ar suka sangat buat keja last minute. Kalo tak last minute mesti effort nak buat keja haram jadah. Layan korean drama berjam-jam boleh pulak kann. *geleng kepala sambil mgeluh pfuhhh.
Sungguh tak paham.

Dan paling iolls tak pepaham sangat sekarang aku mudah sangat jadi pelupa. Hari ni hari apa pun aku kadang-kadang boleh lupa. Contoh paling dekat, semalam aku tak leh tido tau dok pikiaq esok aku perlu statistic lab ke tak. Malas nak pegi sebab kelas pagi tu dah cancel jadi malas tau turun fakulti semata-mata pegi lab yang hanya sejam. Pikiaq punya pikiaq lepas tu tinggg! mentol muncul atas kepala ingatan dikembalikan esoknya hari selasa wehh. Lab tu rabu. Baru boleh tidur lena. Kenapa eh? Temporal lobe aku tak berfungsi lagi ke ni sampai memory aku jadi tak betul. hewhewhew 




 
 Membuat persembahan sempena Hari Bazaar Kolej Tun Ahmad Zaidi. Tarian bollywood and tarian zapin fusion. Iolls lupa banyak step tauuu. Cis -__-


 Again. Ni time mewakili kolej untuk senamseni sempena Konvo, Unimas. We got third place. Pun ada jugak lupa step. Apa nak jadi -__-


Oh yeah. Yang ni takkannnnn lupa punya. Jumpa Hafiz kat Pullman Hotel, Kuching Ahad haritu. Takleh lupa time tertengok hafiz duduk kat lobi tu tapi musykil gila tak caya tu Hafiz sebab Hafiz kurus bebenor dah. Tapi still macho giteww.


Ini jelah yang mampu update buat masa ni. Penyakit lupa umpama orang tua padahal umur masih 20. Weheee. saja mention umur. 

Uolls, feel free to follow me on twitter (@rainnylicious) and my instragram (rainnylicious).

Chalobete. ^_^

2 comments:

Vee Lea said...

Haha. Standard lah ya! Wakaka.. Aok, nang kurus Apiz ya kohh.. Apa kess...

Rainny Berry said...

Vee Lea, laju nya comment. Hehe. aah, hafiz dh kurus and then dia dh gelap sikit. tu yang xpasti tu hafiz ke tak haritu.