Pages

Friday, 12 April 2013

Nak sihat bukan nak kurus.

Salam berkasih-sayang semuanya.. ^__^

Okey guys. What will come up on your mind bila seseorang tu cakap dia on diet or nak pegi jogging? Dia nak kurus kan??

Oh well. Sekarang saya and the gang dah off kan diet since dah habis dah Minggu Kebudayaan dulu. Tapi jogging sekarang dah on balik.

And now guys. Please betulkan balik persepsi bahawa seseorang tu on diet and jogging/exercise nak kurus. Tapi bear on your mind, DIAORANG NAK SIHAT!

Yes SIHAT !


Dan sekarang I think I should on balik my diet since masa kem haritu I memang melantak semua makanan. Dah la makanan memang sedap giler babeng. Lepas  tu sampai sini, duduk sorang dalam bilik memang makan tak terjaga. Like what I was did a day before yesterday. Malam tu makan nasi goreng ayam dengan jus guava. Lepas tu lepak kan tasik UNIMAS makan Nips. Satu paket habis. Balik bilik makan Chocobar. Pagi tu bangun breakfast makan bubur ngan Chocobar. Lunch pulak makan biskut Oreo.

Pergh.

Akibat nya dagu I akan tambah satu lepas ni.

Parah-parah.

Oleh itu, semalam I paksa juga kawan ikut jogging. Yeah.

I suka jak letak gambar tanpa urutan masa yang betul. wakakakaka. 
Ini adalah gambar time OTW balik. Tapi disebabkan I suka pic ni, so letak la awal lagi.

 
Abis jogging lepak jap kat taman ni. Cooling down lah konon. 



 
Tengok jak satu gelanggang bola tampar kosong, diaorang pegi menyerbu.
Ok fine. I tak reti main bola tampar. Jadi, duduk la aku kat tepi ni tengok dorang and ambilkan gambar ni semua.

 Ya. disini la aku duduk hanya memerhati. haha.
Ni Emma dah give up sebab asyik kena marah ngan N.
Yelah, asyik elak jak bola. haha.

I just love this scene. Dont you?
Awan tu cantik. ^__^

Seronok juga even tak join dorang main. At least petang tu tak boring sangat terperap dalam bilik.
Okey, Si dia pun akan balik kampus hari ni. Siap pesan semalam suruh sediakan red carpet. 
Nehi nehi. Permintaan anda tak datang ditunaikan. 

Okey done. Lepas ni nak siap-siap nak keluar beli barang untuk buat laksa sarawak.

Chalobete.

2 comments:

Trish Natasha said...

jgn lupak update laksa sarawak dipolah.
kaki laksa swk tok :D

Rainny Berry said...

yaka? boleh2.haha. bagi kecur liur ktk kelak..hihihi