Pages

Wednesday, 17 September 2014

A little bit sharing.

Hi everyone.

Quite a long time that I did not update my blog.
Aigoo.

Actually I just came back from a semester break which is from end of June until August.
Lama kan I cuti. Hehe. Lama pun buat otak I beku ja. Terngaga terus bila lecture recall subject last semester.

This new semester which is my third year (but not final year yet because my program/course is a four year program) T___T. Sedih ok. Geng same batch semua bangga ar dapat title final year student. Sedih pedih.

This semester quite tough.

First, sem ini I dah tak jadi penghuni kolej. Bahasa kasarnya, dibuang kolej la. But, bukan sebab masalah disiplin ke apa. Just because dont have commitment toward kolej activities anymore last sem. So, takda lagi la update mengada I cakap busy dengan activity kolej terutama nya tarian!
Huargghhh, part ni yang sedih habis. Takda dah menari-nari lagi. Lepas ni jadi penonton sahaja. Bila duduk di luar ni, macam-macam la kekurangan. No internet line, bayar sewa rumah, masalah air tu common la. Aish!

Second, this year dah start Final Year Project as known as PTA or FYP. Sampai-sampai lecture kitaorang minta bila jumpa ja dengan coursemate di luar sila cakap 'Salam PTA' supaya kesedaran tu ada. Lawak k. Takdo nya aku membuat. Jumpa kawan peluk cium terus. Muahahahaha.

Third, praktikum kaunseling. Ni budak kaunseling paham bebenor kepahitan benda ni. Kami kena complete 252 jam untuk praktikum ni. Kalau tidak takleh paktikal. Kalau tak praktikal takleh graduate. Huaarrrggghh. Apa ni!

Fourth, kekasih hati dah graduate. Okay, yang ni takyah explanation. Tak pasal-pasal tak cukup satu karangan. Haha.

Tapi, tough macam mana sekali pun, life must go on. Haha.

Bak kata lecture tadi, Third year student maknanya semua pun dah upgrade tahapnya. Dari segi challenging, thinking and act.

Ok, paham.

So, ini ja I update for now. Lepas ni I akan update selalu selalu. Banyak benda nak share kat blog. Sebagai tatapan masa akan mendatang.

Bubye, ingat life must go on. ^__^

1 comment:

nur maiza said...

sedihnya... sabar ye Aditas...